Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

4η Ποδηλατική βόλτα Πύργου - Σπιάτζας

     Την Κυριακή 16 Μαΐου 2010 το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Πύργου, τον Σύλλογο Δασκάλων Πύργου και τον Π.Τ.Σ. Πύργου «Ποδηλατοδρόμος», διοργανώνουν την 4η Ποδηλατική Βόλτα Πύργου – Σπιάντας, η οποία είναι αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας. Στόχος είναι η ενεργός συμμετοχή των μαθητών σε προγράμματα που προβάλλουν και προωθούν θέματα ισότητας στην κοινωνία, ανοχής στη διαφορετικότητα καθώς και την ενίσχυση μιας υγιούς , δημοκρατικής, ανοικτής και ανεκτικής κοινωνίας μέσα από τον αθλητισμό.
     Η τρίτη περσινή επιτυχημένη Ποδηλατική Βόλτα, με τη συμμετοχή 200 παιδιών, δίνει τη βεβαιότητα ότι μπορεί να καθιερωθεί ένας ετήσιος ποδηλατικός δρόμος στην περιοχή. Η Ποδηλατική Βόλτα  απευθύνεται σε μαθητές Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού των σχολείων του Δήμου Πύργου καθώς και στους γονείς τους.

     Η Ποδηλατική Βόλτα θα ξεκινήσει στις 8:30 π.μ. από το 3Ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου (Κεραία), με κατεύθυνση μέσω Αγίας Μαρίνας, την Σπιάτζα. Επιστροφή θα γίνει μέσω Καταραχίου – Κατακόλου – 28ης Οκτωβρίου και τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία γύρω στις 10:30π.μ. Θα πραγματοποιηθεί βράβευση -  απονομή αναμνηστικού διπλώματος σ΄όλους τους συμμετέχοντες.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: