Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΣΠΙΑΝΤΖΑ 2012"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου εορτή της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος, εορτάζει μετά πάσης μεγαλοπρέπειας ο εν Σπιάντζα φερώνυμος Ιερός Ναός του συλλόγου με τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτη μας κ.κ. Γερμανού.
Την Κυριακή το απόγευμα, παραμονή της εορτής και ώρα 7:30μ.μ. θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Γερμανού
Τη δε κυριώνυμον ημέρα της εορτής θα τελεσθεί μεγαλοπρεπής Θεία Λειτουργεία χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανασίου.
Το απόγευμα και ώρα 7:00μ.μ. θα αναπεμθεί Ιερά Παράκληση προς το Σωτήρα Θεόν υπέρ ειρήνης και υγείας των μελών του οικισμου μας. Μετά το πέρας της Ιεράς Παράκλησης θα επακολουθήσει η Λιτάνευση και Περιφορά της Σεπτής εικόνας εις τον οικισμό μας.
Κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό της παραμονής θα λαμπρύνουν οι καλλίφωνοι ιεροψάλτες Άγγελος Κούνας, Γεώργιος Παπαγεωργίου και Νικόλαος Καραθανάσης.
Παρακαλούνται όπως τιμήσουν την Εορτή όλες οι ΑΡΧΕΣ της πόλης μας, τα μέλη μας, οι γείτονες σύλλογοι και ο Ευσεβής λαός της πόλεώς μας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: