Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012


Σύλλογος Οικιστών Παραλίας Σκοπευτηρίου

«Τη νύχτα της 28ης Νοεμβρίου, τέρατα με ανθρώπινη μορφή, σκόρπισαν τον θάνατο στην παραλία Σκοπευτηρίου. Ο Μπίλυ, η Μαυρούλα, η Αράπω, ο Ράμπο, βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα σε αφόρητους πόνους. Ο Αλήτης δίνει  μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο Σύλλογος  Οικιστών Παραλίας Σκοπευτηρίου, εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τη βάρβαρη δολοφονία και συμμετέχει στη λύπη των οικογενειών που έχασαν τα ζώα συντροφιάς τους.

Θεωρούμε ότι το θέμα σχετίζεται και με την ασφάλεια των κατοίκων
και των περιουσιών τους.


Υπενθυμίζουμε ότι τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλοι & γάτες) προστατεύονται από τον Νόμο (ΦΕΚ.15/2-2-12)και οι δράστες κακοποίησής τους (δηλητηριάσεις, κ.λ.π.) τιμωρούνται με μη εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή (άρθρο 17).

Ο προσδιορισμός των δραστών που εγκληματούν κατά των ζώων απαιτεί συλλογική προσπάθεια από όλους τους φορείς, (Δήμος, Φιλοζωικά σωματεία, αστυνομία, πολίτες) με στόχο την ευαισθητοποίηση, την υπόδειξη και καταγγελία των δραστών.


Για να ενθαρρύνουμε όσους γνωρίζουν να μιλήσουν, προσφέρουμε 300 ευρώ σε οποιονδήποτε δώσει πληροφορίες που θα  βοηθήσουν στον  προσδιορισμό των δολοφόνων.


ΟΙ ΦΟΛΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ και κάθε συναίσθημα που την ορίζει?!!!

Τα ανθρωπόμορφα αυτά τέρατα, είναι δολοφόνοι και ως δολοφόνοι, πρέπει να αντιμετωπιστούν, από το νόμο και την ίδια την κοινωνία.
Πληροφορίες στα μέλη του ΔΣ του  Συλλόγου Οικιστών Παραλίας Σκοπευτηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: