Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΚΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από τις 6:30 - 9:15 η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος.
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου στον Χριστουγεννιάτικο εκκλησιασμό. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες: Εκτός από τα καθιερωμένα πλέον γλυκά το μενού περιελάμβανε τυρόπιτες, συκωτάκια, τσίπουρο, κρασί μέχρι και λουκουμάδες....!!! Σύμμαχος σε όλα αυτά υπήρξε και η ηλιόλουστη ημέρα.
Η  επόμενη Θεία λειτουργία θα γίνει την  Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 όπου ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Το πρωί και ώρα 7:30 θα ξεκινήσει ο όρθρος και η Θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Σπιάτζας. Αφού τελεσθεί η ακολουθία του Αγιασμού στη συνέχεια θα γίνει ο Αγιασμός των υδάτων στην παραλία του οικισμού και θα ακολουθήσει το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο προαύλιο του Ναού.
Ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας καλεί όλους τους οικιστές, τις αρχές του τόπου, τους γείτονες συλλόγους  και όσους αγαπάνε την Σπιάτζα, να παραβρεθούν στις άνω εκδηλώσεις.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: