Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΣΠΙΑΤΖΑΣ

   Σε καθαρισμό της κεντρικής πλατείας στην Σπιάτζα προέβησαν ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας, χθες το απόγευμα Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013, υλοποιώντας την απόφασή της Γενικής του Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα.  
  Στις 7 το απόγευμα πάνω από 200 οικιστές της Σπιάτζας συγκεντρώθηκαν στο χώρο της πλατείας όπου ξεκίνησαν τον καθαρισμό του χώρου από κάθε είδους βρωμιά (σπασμένα μπουκάλια , ακαθαρσίες, παλιά βαρέλια , ξύλα ακόμα και 2 σκυλιά ήταν επάνω στην πλατεία δεμένα) έπειτα από συνεννόηση του προέδρου του Συλλόγου Χαράλαμπου Κλουκίνα με τον Εισαγγελέα, την Αστυνομία και τον Δήμο Πύργου.
   Στην κίνηση των οικιστών να ανέβουν στην πλατεία και να την καθαρίσουν , αντέδρασε ο καταπατητής που επί 10 και πλέον χρόνια είχε καταλάβει την πλατεία φέρνοντάς την σε αυτή την κατάσταση. Η παρουσία αστυνομικής δύναμης στο χώρο λειτούργησε "πυροσβεστικά" ανάμεσα στις δύο πλευρές και η ένταση περιορίστηκε μόνο σε λογομαχίες. 
   Νέοι , ηλικιωμένοι , γυναίκες και παιδιά βρέθηκαν στο χώρο της πλατείας (που έχει κατασκευαστεί την δεκαετία του 80 από τους ίδιους τους οικιστές) και πραγματικά της άλλαξαν όψη. Αργά το βράδυ ο καθαρισμός του χώρου ολοκληρώθηκε και όλοι οι οικιστές αλλά και οι λουόμενοι ανέφεραν ότι πραγματικά ο χώρος άλλαξε και δεν έπρεπε να ήταν σε αυτό το χάλι.
   Πλέον όλοι οι Οικιστές μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους στην πλατεία άφοβα και χωρίς να υπάρχει πιθανότητα να τραυματιστούν από κάποιο σπασμένο μπουκάλι ή αντικείμενο.



































2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους,κατι επρεπε να γινει!!μπραβο σε ολους!!!

Ανώνυμος είπε...

Απορω που εβρισκε αυτος ο ανθρωπος το θρασσος κ εκανε ολα αυτα.μετα θελει να λεγετε κ επαγγελματιας κ να τον προτιμαει ο κοσμος τη στιγμη που ειχε καταδικασει ολο τον κοσμο στη σπιατζα να ζει παρεα με τις δικες του τις βρωμιες.μπραβο που τα καταφερατε να τον διωξετε!!!!