Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΤΖΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΠΙΑΤΖΑΣ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Τη Τρίτη 6 Αυγούστου εορτή της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος, εορτάζει μετά πάσης μεγαλοπρέπειας ο εν Σπιάτζα φερώνυμος Ιερός Ναός του συλλόγου με τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Γερμανού.
Την Δευτέρα το απόγευμα, παραμονή της εορτής και ώρα 7:30μ.μ. θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Γερμανού
Τη δε κυριώνυμον ημέρα της εορτής θα τελεσθεί μεγαλοπρεπής Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανασίου.
Το απόγευμα και ώρα 7:00μ.μ. θα αναπεμθεί Ιερά Παράκληση προς το Σωτήρα Θεόν υπέρ ειρήνης και υγείας των μελών του οικισμού μας. Μετά το πέρας της Ιεράς Παράκλησης θα επακολουθήσει η Λιτάνευση και Περιφορά της Σεπτής εικόνας εις τον οικισμό μας με την συνοδεία της Φιλαρμονικής ''ΑΠΟΛΛΩΝ'' Πύργου.
Τον Πανηγυρικό Εσπερινό της παραμονής αλλά και  την Θεία Λειτουργία θα λαμπρύνει με την παρουσία της η 10μελής Βυζαντινή χορωδία με επικεφαλής  τον καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και χοράρχη κ. Γεώργιο Κακουλίδη.
Παρακαλούνται όπως τιμήσουν την Εορτή όλες οι ΑΡΧΕΣ της πόλης μας, τα μέλη μας, οι γείτονες σύλλογοι και ο Ευσεβής λαός της πόλεώς μας. 
 ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ . ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: