Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Από σήμερα μπαίνουμε και επίσημα στο καλοκαίρι. Η τελευταίες εξετάσεις στα λύκεια είναι την Δευτέρα το Πρωί.
 Και μετά;
 Διακοπές στην Σπιάτζα!!!!
Ναι διακοπές στην Σπιάτζα. Πολλοί  παραθεριστές έχουν ετοιμάσει τα σπίτια τους ώστε από την Δευτέρα να κατέβουν για να μείνουν για δύο με δυόμισι μήνες για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Ο Σύλλογος οικιστών Σπιάτζας εδώ και μέρες έχει αρχίσει να διαμορφώνει και καλλωπίζει τον χώρο του οικισμού. Αρχικά καθάρισε την παραλία με δική του πρωτοβουλία, άλλαξε τις λάμπες στις κολόνες  της Δ.Ε.Η. και σήμερα προχωράει στον καθαρισμό και στην διαμόρφωση της πλατείας του οικισμού. Και συνεχίζει τα έργα για μια καλύτερη Σπιάτζα.
Το πρόβλημα όμως είναι ένα κάθε αρχή της σεζόν:  ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
Δυστυχώς όσες  φορές κι αν ο Σύλλογος Οικιστών ενόχλησε των Δήμο Πύργου καμιά ανταπόκριση δεν έλαβε.  Αν και ο Δήμος υποσχέθηκε πως σήμερα το πρωί θα μάζευε  τα σκουπίδια δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Κι αν κάποιοι  βιαστούν και πουν τι ζητάνε οι παράνομοι εμείς του απαντάμε κύριοι πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ!!!!

Και είμαστε πολλοί που μένουμε εκεί, παραθερίζουμε εκεί αλλά και ερχόμαστε να κάνουμε το μπάνιο μας στην παραλία.
 Καιρός δεν είναι να πάψει η κοροϊδία; 
Γιατί και δημοτικά τέλη πληρώνουμε αλλά και ο Δήμος Πύργου παίρνειι και ενοίκιο καντινών και ενοίκιο θέσεων από το πανηγύρι. Και αφού η Σπιάτζα σας προσφέρει πολλά ο κόσμος οι παραθεριστές αλλά και οι φιλοξενούμενοί αυτής απαιτούν καθαρή την είσοδο της Σπιάτζας..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: