Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΕΤΗΣΙΑ Γ.Σ. ΣΠΙΑΤΖΑΣ

Την ετήσια Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας στα γραφεία του Συλλόγου. Αρκετή ήταν και η συμμετοχή του κόσμου.
Τον λόγο πήρε ο ταμίας του συλλόγου κ. Γιώργος Μπρής ο οποίος ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την συμμετοχή τους στην Γ.Σ. αλλά και για την στήριξή τους σε αυτά τα δύο χρόνια του νέου συμβουλίου το οποίο πορεύεται με κύριο στόχο και οδηγό «Η Σπιάτζα είναι όλο τον χρόνο» γιατί πλέον οι μόνιμοι κάτοικοι είναι αρκετοί που μένουν σε αυτή και τον χειμώνα λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ακολούθησε μια μικρή αναδρομή στις δραστηριότητες του συλλόγου όπως ο δεκαπενθήμερος εκκλησιασμός και συνάντηση το χειμώνα, ο αποκριάτικος χορός, η συντήρηση της ασφάλτου με την οικονομική συνδρομή των οικιστών καθώς και με τις διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού 
Στην συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χαράλαμπος Κλουκίνας πήρε τον λόγο ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και κάλεσε τους οικιστές να πάρουν το λόγο για να συζητήσουν τα προβλήματα τα οποία τους απασχολούν.
Αρχικά ειπώθηκε για τα μπάζα που υπάρχουν μέσα στο δασάκι. Αν και πολλές φορές ο Σύλλογος το έχει καθαρίσει με την βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας, δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι συνεχίζουν να το καταστρέφουν και να μη το σέβονται.
Άλλο μείζον θέμα που απασχολεί τον οικισμό είναι τα σκουπίδια. Συζητήθηκε πως ο Σύλλογος ψάχνει να βρει μια λύση με τον Δήμο Πύργου και κυρίως αυτές τις ημέρες του πανηγυριού ώστε η περιοχή να είναι καθαρή.
Τέλος κάποιοι οικιστές ζήτησαν να υπάρξει και τρίτο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ τον χειμώνα για την εξυπηρέτηση του κοινού.
Τον λόγο πήρε και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Οικιστών Σπιάτζας κ. Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στο Δ.Σ. και παρότρυνε τον κόσμο να αγκαλιάσει τον Σύλλογο ώστε να παίρνει δύναμη και να συνεχίσει την προσφορά του απέναντι στην Σπιάτζα. 











Δεν υπάρχουν σχόλια: