Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ


Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014 από τις 6:00 - 9:00 η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου στον Χριστουγεννιάτικο εκκλησιασμό. 
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες: Εκτός από τα καθιερωμένα πλέον γλυκά το μενού περιελάμβανε τράπεζα αγάπης με πολλά φαγητά.....!!! 
Η επόμενη Θεία λειτουργία θα γίνει την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 όπου ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
  Το πρωί και ώρα 7:30 θα ξεκινήσει ο όρθρος και η Θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Σπιάτζας. Αφού τελεσθεί η ακολουθία του Αγιασμού στη συνέχεια θα γίνει ο Αγιασμός των υδάτων στην παραλία του οικισμού και θα ακολουθήσει το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο προαύλιο του Ναού.
Ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας καλεί όλους τους οικιστές, τις αρχές του τόπου, τους γείτονες συλλόγους και όσους αγαπάνε την Σπιάτζα, να παραβρεθούν στις άνω εκδηλώσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια: