Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΙΑΤΖΑ

 Χθες το απόγευμα ένα τέταρτο μετά τις 7 άρχισε η αποκομιδή των απορριμάτων 
υπό την επίβλεψη του αρμοδίου Αντιδήμαρχου καθαριότητας κ. Βασίλη Σεϊντή, του προέδρου του Συλλόγου Οικιστών Σπίαντζας κ. Χαράλαμπου Κλουκίνα  και του Ταμία του Συλλόγου κ. Γιώργη Μπρή τα οποία είχαν να μαζευτούν από τον περασμένο Αύγουστο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χαράλαμπος Κλουκίνας δήλωσε
πως είναι μεγάλη μέρα για την Σπιάτζα σήμερα που μαζεύονται τα σκουπίδια από τον οικισμό. Ήδη ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας έχει αρχίσει και το πρόγραμμα της ανακύκλωση με την διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στους οικιστές  και τις επόμενες ημέρες θα δοθούν ειδικές τσάντες ανακύκλωσης αφού εντός της εβδομάδος θα μπουν και κάδοι ανακύκλωσης. Ήδη στην παραλία έχουν μπει ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης του Συλλόγου καθώς και δύο μπλε κάδοι στο χώρο του Νταραβέρι και τρεις στον χώρο της εκκλησίας.
Από την μεριά του ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Γεώργιος Μπρής δήλωσε ότι πλέον η υπόθεση περνά στα χέρια ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ πετάμε σκουπίδια έξω από τους κάδους. ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ώστε να μειωθεί ο όγκος των σκουπιδιών. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ να συμβεί το χάλι που επικρατούσε μέχρι σήμερα στη Σπιάντζα!

















Δεν υπάρχουν σχόλια: