Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

3η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΠΙΑΤΖΑ

Την 3η εθελοντική Αιμοδοσία του διοργάνωσε  ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας τη Δευτέρα 1 Αυγουστου 2016 στις 6-9 το απόγευμα στη Σπιάντζα για ενίσχυση της Τράπεζας αίματος του Συλλόγου.


Με σύνθημα  “Δίνουμε αίμα χαρίζουμε ζωή” αρκετοί οικιστές, κυρίως νέοι, προσήλθαν και έδωσαν λίγα λεπτά από το χρόνο τους για το συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη.
 Η Αιμοδοσία έγινε στα γραφεία του Συλλόγου τα οποία βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σπιάτζα  και πλέον άλλη μία δράση του Συλλόγου Οικιστών γίνεται “θεσμός” κάθε καλοκαίρι λίγο πριν τον εορτασμό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.
Ο πρόεδρος συλλόγου οικιστών Σπιάτζας κ. Χαράλαμπος Κλουκίνας δήλωσε ότι:
“Τους καλοκαιρινούς μήνες οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες. Ο σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας θέλοντας να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στις προσπάθειες για την κάλυψη των αναγκών για αίμα πραγματοποίησε τη 3η Εθελοντική Αιμοδοσία. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αιμοδοσία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην κα Πανέτα και το προσωπικό της Αιμοδοσίας του Γ.Ν Πύργου για την υποστήριξη”.




Δεν υπάρχουν σχόλια: