Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 2016

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 25 Δεκεμβρίου 2016 για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος. Μεγάλη ήταν και φέτος η συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου στον Χριστουγεννιάτικο εκκλησιασμό.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας

ο Σύλλογος πρόσφερε τράπεζα αγάπης και μπουφέ  με πολλά φαγητά  που είχαν ετοιμάσει εθελοντικά οικιστές και φίλοι του Συλλόγου Οικιστών Σπιάτζας.
Η επόμενη Θεία λειτουργία θα γίνει την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 όπου ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
  Το πρωί και ώρα 7:30 θα ξεκινήσει ο όρθρος και η Θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Σπιάτζας. Αφού τελεσθεί η ακολουθία του Αγιασμού στη συνέχεια θα γίνει ο Αγιασμός των υδάτων στην παραλία του οικισμού και θα ακολουθήσει το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο προαύλιο του Ναού.
Ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας καλεί όλους τους οικιστές, τις αρχές του τόπου, τους γείτονες συλλόγους και όσους αγαπάνε την Σπιάτζα, να παραβρεθούν στις άνω εκδηλώσεις.











Δεν υπάρχουν σχόλια: