Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΤΖΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΠΙΑΤΖΑΣ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ
Την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 εορτή της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος, εορτάζει μετά πάσης μεγαλοπρέπειας ο εν Σπιάτζα φερώνυμος Ιερός Ναός του συλλόγου με τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Γερμανού.

Την Κυριακή το απόγευμα, παραμονή της εορτής και ώρα 7:30μ.μ. θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Γερμανού. 
Τη δε κυριώνυμον ημέρα της εορτής θα τελεσθεί μεγαλοπρεπής Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανασίου.
Το απόγευμα και ώρα 7:30μ.μ. θα αναπεμθεί Ιερά Παράκληση προς το Σωτήρα Θεόν υπέρ ειρήνης και υγείας των μελών του οικισμού μας μετά θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου π. Φιλαρέτου Σπανοπούλου, Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας  . Μετά το πέρας της Ιεράς Παράκλησης θα επακολουθήσει η Λιτάνευση και Περιφορά της Σεπτής εικόνας εις τον οικισμό μας με την συνοδεία της Φιλαρμονικής ''ΑΠΟΛΛΩΝ'' Πύργου.

Παρακαλούνται όπως τιμήσουν την Εορτή όλες οι ΑΡΧΕΣ της πόλης μας, τα μέλη μας, οι γείτονες σύλλογοι και ο Ευσεβής λαός της πόλεώς μας. 
 ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ . ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: