Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

15 χρόνια μαζί spiatza.blogspot.gr

 Σάββατο 29 Αυγούστου 2009 - Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024.

15 χρόνια ακριβώς!!!!
15 χρόνια spiatza.blogspot.gr.
15 χρόνια ΣΠΙΑΤΖΑ.
15 χρόνια ένα μπλόγκ που σχεδόν ενημερώνει χειμώνα καλοκαίρι για τα γεγονότα της Σπιάτζας, τις στιγμές της Σπιάτζας.
Ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου της 29ης Αυγούστου του 2009 όταν
έγινε η πρώτη ανάρτηση στις 1:23 μ.μ. Με ενθουσιασμό αλλά και με δισταγμό συγχρόνως ξεκίναγε το πρώτο  blog της Σπιάτζας.  Ένα μπλόγκ με αγάπη για την Σπιάτζα (την θάλασσά μας όπως λέγαμε μικροί) αλλά και από την άλλη για την παγκόσμια προβολή της.
Η πρώτη ανάρτηση γράφεται στην Σπιάτζα αλλά καταχωρείται στον Πύργο, μιας και στην Σπιάτζα δεν είχαμε ανακαλύψει το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Πριν το site είχαμε δημιουργήσει στο face book την ομάδα με την ονομασία ΣΠΙΑΤΖΑ η οποία σήμερα έχει 1372 μέλη.

Στις αρχές του Ιουνίου 2010 δημιουργήσαμε στο facebook την Σπιάτζα Ηλείας σαν πρόσωπο, όπου σήμερα αριθμεί 4.968 άτομα.
Το χειμώνα παρουσιάζονται φωτογραφίες από τις δραστηριότητες που γίνονται στην Σπιάτζα καθώς και διάφορα γεγονότα που τρέχουν εκεί, όπως  κι από τις γύρω περιοχές, για να τις βλέπουν εκείνοι που αγαπούν την Σπιάτζα και όχι μόνο.
Το spiatza.blogspot.gr , που κλίνει δεκαπέντε χρόνια, οι συνολικές προβολές της σελίδας είναι 279.712, ενώ έχουν γίνει 606 Αναρτήσεις (Δημοσιεύσεις).
Ένα μπλόγκ που δεν χειρίζεται ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάντζας, αλλά υποστηρίζει τις δραστηριότητες του Συλλόγου Οικιστών.
Ένα μπλόγκ όλων των Σπιατζαίων.
Ένα μπλογκ που έχει καταγράψει ιστορικές στιγμές που υπήρξαν αυτά τα τελευταία 15 χρόνια στην Σπιάτζα.
Όσο περνούν τα χρόνια δυστυχώς οι υποχρεώσεις μας μας ανάγκασαν να έχουμε μειωμένες αναρτήσεις σε σχέση με τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του spiatza.blogspot.gr
Από την μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που βρίσκεστε μέσα σε αυτή τη σελίδα και μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε καθώς κι εσάς που μας συστήνετε σε άλλους Σπιατζαίους .
Σας υποσχόμαστε πως από εδώ και στο εξής θα προσπαθούμε να υπάρχει περισσότερη ενημέρωση, όπως τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας μας.
Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι spiantza@gmail.com και περιμένουμε τις συνεργασίες σας και τις ανταποκρίσεις σας για την Σπιάτζα.

Σας ευχαριστούμε πολύ και καλή συνέχεια…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: