Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

1 ΧΡΟΝΟΣ spiatza.blogspot.com

1 χρόνο κλείνει σήμερα το site της Σπιάτζας, spiatza.blogspot.com.

Με δισταγμό στην αρχή αλλά με θάρρος στη συνέχεια, η ιδέα μας αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα.

Η πρώτη ανάρτηση γράφεται στην Σπιάτζα αλλά καταχωρείται στον Πύργο, μιας και στην Σπιάτζα δεν είχαμε ανακαλύψει το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Ύστερα έρχεται η δεύτερη, η τρίτη ώσπου φτάσαμε σήμερα στην 72η ανάρτηση. Φέτος οι αναρτήσεις γίνονται από την Σπιάτζα αφού ανακαλύψαμε το Δορυφορικό ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Πριν το site είχαμε δημιουργήσει στο face book την ομάδα με την ονομασία ΣΠΙΑΤΖΑ η οποία πέρσι τέτοιο καιρό είχε γύρω στους 150 φίλους ενώ σήμερα έχει 502.

Φέτος στις αρχές του Ιουνίου δημιουργήσαμε στο face book την Σπιάτζα Ηλείας σαν πρόσωπο, όπου αρκετές φορές γράφτηκαν διάφορα σχόλια που ίσως ενόχλησαν κάποιους.

 

Ο σκοπός που δημιουργήθηκε το spiatza.blogspot.com ήταν να ανεδείχθη η Σπιάτζα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και να την μάθουν και εκτός συνόρων. Θέλαμε να παρουσιάσουμε την ιστορία της στο πως δημιουργήθηκε και πως έφτασε να είναι σήμερα. Γενικά θέλαμε να γίνει διάσημη παγκοσμίως.

Το χειμώνα παρουσιάζαμε φωτογραφίες από την Σπιάτζα βγαλμένες εκείνη την στιγμή, για να τις βλέπουν εκείνοι που αγαπούν την Σπιάτζα αλλά βρίσκονται μακριά από αυτή. Χαρακτηριστικά κάποιοι μας έλεγαν, που έμεναν εκτός νομού Ηλείας, πως όλο τον χειμώνα αισθάνονταν πως ήταν κοντά στην Σπιάτζα και συλλογίζονταν τις στιγμές που πέρασαν το καλοκαίρι.

 

Το spiatza.blogspot.com , που κλίνει ένα χρόνο σήμερα, το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3.770 φορές. Από την μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που βρίσκεστε μέσα σε αυτή τη σελίδα και μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε. Περιμένουμε την γνώμη σας και τις ιδέες σας για το καλύτερο της Σπιάτζας. Επίσης περιμένουμε και τα παράπονά σας σε περίπτωση που υπάρχουν. Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι spiantza@gmail.com

Σας ευχαριστούμε πολύ και καλή συνέχεια…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: