Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΙΚΙΣΤΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΙΚΙΣΤΕΣ

Αγαπητοί φίλοι με έκπληξη είδαμε στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ στο
φύλλο της Δευτέρας 24/1/2011 να κατηγορείται το Δ.Σ. του Συλλόγου, ότι δεν ενδιαφέρεται για το αλσύλλιο και για τα σκουπίδια, ότι τα δέντρα στο αλσύλλιο είναι ξερά και σπασμένα από ανεμοστρόβιλο, ότι δεν ενδιαφερθήκαμε για τη φωτιά που είχε πιάσει κ.λ.π
Αγαπητοί φίλοι είναι υποχρέωση όλων μας και ειδικά αυτών που μένουν μόνιμα κοντά στο δασάκι, να το προφυλάσουμε , να ενδιαφερόμαστε και αν πέσει οτιδήποτε στην αντίληψή μας να το καταγγέλλουμε .
Αναφέρετε όλα όσα εσείς κάνατε όταν είχε πάρει φωτιά. ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ. Και είχατε υποχρέωση να το κάνετε, όπως και όλοι οι άλλοι που έτρεξαν. Να σας θυμίσουμε μόνο ότι όταν ενημερώθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, που ήταν στην Αθήνα για λόγους υγείας , βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ενημερωνόταν άμεσα για ότι συνέβαινε, όπως για το Πυροσβεστικό που κόλλησε. Αν θέλετε υπάρχουν μαρτυρίες του αρχηπυροσβέστη εκείνης της βάρδιας, των εγγράφων που έχει αποστείλει ο Σύλλογος στο Δασαρχείο και το Δημαρχείο καθώς και στην τότε Νομαρχία για τη φύλαξη του αλσυλλίου, για την περίφραξη που κάποιοι έχουν καταστρέψει και για τα σκουπίδια που εμείς οι ίδιοι πετάμε.
Τώρα αν για κάποιους λόγους, που εμάς δεν ενδιαφέρουν, ενοχλεί κάποιους το ενδιαφέρον του Δ.Σ. του Συλλόγου, τι να κάνουμε, έχουμε υποχρέωση σε όλα τα μέλη μας.
Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και να πούμε ότι τα δέντρα είναι ξερά και σπασμένα από ανεμοστρόβιλο.
Κάντε τον κόπο και μπείτε από την είσοδο στο δασάκι και θα δείτε πως είναι φρεσκοκομμένα με αλισοπρίονο
Έπρεπε να κλείσουμε τα μάτια και να μην ενδιαφερθούμε, αγαπητοί φίλοι;
Όχι
Εμείς με τις μικρές δυνάμεις που έχουμε θα ενδιαφερόμαστε πάντα και θα ενοχλούμε τις αρχές για να μπορέσουμε να προλάβουμε τα χειρότερα.
Είτε είμαστε στο Δ.Σ. του Συλλόγου είτε όχι , γιατί η Σπιάντζα μας πονά.
Έχουμε γεννηθεί εκεί εμείς και τα παιδιά μας.
Για οποιαδήποτε ενημέρωση θέλετε απευθυνθείτε στο Δ.Σ. του Συλλόγου και όχι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Δεν ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με τα μέλη μας μέσω του τύπου
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 
Κων/νος Αθανασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: