Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ

Διαβάσαμε σήμερα το πρωί στην ΠΑΤΡΙΣ ΠΥΡΓΟΥ σελίδα 43 την απάντηση προς το Σύλλογο οικιστών Σπιάντζας  απο την κ.α. Κωνσταντίνα Δημακοπούλου και τον κ.κ. Δημήτριο Δημακόπουλο για το θέμα που έχει δημιουργηθεί από το κόψιμο των πεύκων στο Δασάκι.




Αφού διαβάσαμε το παραπάνω κείμενο εμείς σαν spiatza.blogspot.com και όχι σαν Δ.Σ του Συλλόγου Οικιστών, γιατί δεν έχουμε καμία σχέση με το Δ.Σ απλώς είμαστε ενεργά μέλη, θα θέλαμε να ρωτήσουμε:

- Με ποιο δικαίωμα κόβονται τα δέντρα από το Δασάκι και με ποιανού την άδεια;
Αφού το Δασαρχείο καθαρίζει το Δασάκι γιατί είναι γεμάτο μπάζα και σκουπίδια;(Διαβάστε σχετικό θέμα εδώ http://spiatza.blogspot.com/2010/11/sos.html)
- Οι επιτήδειοι δεν είναι δήθεν γιατί προχτές που βρεθήκαμε στην περιοχή για να καλύψουμε το θέμα κάποιος με το αυτοκίνητό του με τρέιλερ  μπήκε στο δασάκι με φόρα και μόλις αντιλήφθηκε την τηλεοπτική κάμερα έκανε επί τόπου στροφή και εξαφανίστηκε. Εκτός και ήταν η φαντασία μας. Γιατί άραγε;

- Και ένα τελευταίο:Με ποιο Δικαίωμα κάποιοι έχουν βάλει τα σκυλιά τους με τα σκυλόσπιτά τους και τις κότες τους μέσα στο Δάσος καθώς και τα κομμένα ξύλα για την φωτιά; Από που πήραν άδεια; 
Εμείς περιμένουμε απάντηση στο spiantza@gmail.com και θα την δημοσιεύσουμε. Καιρός να γίνει κάτι υπεύθυνα για την Σπιάντζα...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: