Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

3 ΧΡΟΝΙΑ spiatza.blogspot.com


3 Χρόνια κλείνει σήμερα το blog μας spiatza.blogspot.gr
211 Αναρτήσεις (Δημοσιεύσεις).
Ήταν Σαββάτο 29 Αυγούστου του 2009 όταν έγινε η πρώτη ανάρτηση στις 1:23 μμ. 
Με χαρά ξεκίναγε το blog, αλλά και με δισταγμό συγχρόνως για το πως θα αντιμετωπιστεί από τον κόσμο. 
Από τη μια για το κέφι και την αγάπη για την Σπιάτζα (την θάλασσά μας όπως λέγαμε μικροί) και από την άλλη για την παγκόσμια προβολή της.
Η πρώτη ανάρτηση γράφεται στην Σπιάτζα αλλά καταχωρείται στον Πύργο, μιας και στην Σπιάτζα δεν είχαμε ανακαλύψει το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Πριν το site είχαμε δημιουργήσει στο face book την ομάδα με την ονομασία ΣΠΙΑΤΖΑ η οποία σήμερα έχει 585 μέλη. 

Στις αρχές του Ιουνίου 2010 δημιουργήσαμε στο face book την Σπιάτζα Ηλείας σαν πρόσωπο, όπου σήμερα αριθμεί  880 φίλους. 

Το χειμώνα παρουσιάζαμε φωτογραφίες από την Σπιάτζα , Αγία Παρασκευή, Σαρακίνα, Λέτρινα και Μούτελη βγαλμένες εκείνη την στιγμή, για να τις βλέπουν εκείνοι που αγαπούν την Σπιάτζα και τις γύρω περιοχές αλλά βρίσκονται μακριά από αυτές. 
Η πιο σημαντική στιγμή ενημέρωση για το blog ήταν στις 5 Φεβρουαρίου την ημέρα που πλημμύρισε όλη η Σπιάτζα. Από νωρίς το πρωί δεχόμαστε μηνύματα ώστε να ενημερώσουμε αυτούς που βρίσκονταν μακριά. Χαρακτηριστικά κάποιοι μας λένε, που μένουν εκτός νομού Ηλείας, πως όλο τον χειμώνα αισθάνονται πως είναι κοντά στην Σπιάτζα και περιμένουν  να ενημερωθούν γι αυτή.


Το spiatza.blogspot.com , που κλίνει τρία χρόνια σήμερα, το έχουν επισκεφτεί πάνω από 16.542 φορές. Πέρσι σαν σήμερα οι επισκέψεις ήταν 9.637  φορές (δηλαδή τον 3ο Χρόνο 6.905 φορές, 1038 παραπάνω απ΄ ότι πέρσι). 
Από την μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που βρίσκεστε μέσα σε αυτή τη σελίδα και μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε καθώς κι εσάς που μας συστήνετε σε άλλους Σπιατζαίους . Περιμένουμε την γνώμη σας και τις ιδέες σας για το καλύτερο της Σπιάτζας. Επίσης περιμένουμε και τα παράπονά σας σε περίπτωση που υπάρχουν. Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι spiantza@gmail.com

Σας ευχαριστούμε πολύ και καλή συνέχεια…!!!


Υ.Γ Παρακάτω παραθέτουμε  ένα πίνακα από την web διεύθυνση http://webstats.motigo.com όπου δίχνει από προέρχονται οι επισκέψεις του spiatza.blogspot.gr



1. Ελλάδα15.17494,6%
2. Ηνωμένες Πολιτείες1901,2%
3. Γερμανία1871,2%
4. Κύπρος740,5%
5. Αλβανία670,4%
6. Ηνωμένο Βασίλειο600,4%
7. Ολλανδία, η340,2%
8. Βέλγιο330,2%
9. Ελβετία270,2%
10. Αυστραλία230,1%
 Το υπόλοιπο1701,1%



2 σχόλια:

Μοναστηριώτου Μαρία είπε...

Πραγματικά είναι αυτό το blog το σημείο επαφής μας με την θάλασσά μας και τα σπίτια μας για τις υπόλοιπες 335 μέρες του χρόνου. Κάθε χρόνο και λιγότερες μέρες βρισκόμαστε εκεί λόγω των αυξημένων μεταφορικών εξόδων. Γι' αυτό να ευχηθώ στο blog και τον διαχειριστή του να μας μεταφέρουν πάντα όμορφες εικόνες και χαρούμενα νέα από στη Σπιάτζα μας ...
Να τα εκατοστήσει το blog κι εμείς να ... μπορούμε να το διαβάζουμε !!!

ΣΠΙΑΤΖΑ είπε...

Μαρία σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου και ευχόμαστε να είστε πάντα καλά. Εμείς σας υποσχόμαστε όσο το δυνατόν γίνεται θα υπάρχει συχνά ενημέρωση για την Σπιάτζα που αγαπούμε.