Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

1η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΠΙΑΤΖΑΣ

Την πρώτη του αιμοδοσία διοργάνωσε ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάντζας το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στη Σπιάτζα.. Με σύνθημα «Δίνουμε αίμα χαρίζουμε ζωή» ο  Σύλλογος Οικιστών  ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια που εκ του αποτελέσματος, δείχνει πως έχει μέλλον για να δημιουργήσει έναν ακόμα πυρήνα αιμοδοτών στο νομό Ηλείας.


Οι πολίτες – οι παραθεριστές της Σπιάτζας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και έδωσαν λίγα λεπτά από το χρόνο τους για το συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο χώρο των γραφείων του Συλλόγου που βρίσκεται στο προαύλιο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Συνολικά προσήλθαν είκοσι πολίτες για να προσφέρουν εθελοντικά αίμα και από αυτούς είχαν την δυνατότητα να δώσουν αίμα οι δέκα, συγκεντρώνοντας έτσι ισάριθμες μονάδες νούμερο που δίνει αισιοδοξία στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για να κάνουν “θεσμό” κάθε καλοκαίρι την εθελοντική αιμοδοσία στη Σπιάτζα..
Την ευθύνη της διαδικασίας είχε ο Σταθμός Αιμοδοσίας Πύργου με επικεφαλής την προϊσταμένη κα Κωνσταντίνα Πανέτα.Δεν υπάρχουν σχόλια: