Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ

Το spiatsa.blogspot.com σας παρουσιάζει αποκλειστικά τα έγγραφα που έσταλθηκα από τον Σύλλογο Οικιστών Σπιάντζας στον Δασάρχη Πύργου, στον Δήμαρχο Πύργου καθως και την διαμαρτυρία των οικιστών στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, τον Δασάρχη Πύργου και στον Δήμαρχο Πύργου.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ
ΚΑΝΑΡΗ 7 ΠΥΡΓΟΣ Τ.Κ. 27100
ΤΗΛ 6977991599
ΠΥΡΓΟΣ 21/1/2011
                                                                                                                Αριθμ. Πρωτ. 10

ΠΡΟΣ Δασάρχη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου οικιστών Σπιάντζας σας ενημερώνει για ακόμα μια φορά ότι στο αλσύλλιο της Σπιάντζας διαπράττεται ένα μεγάλο έγκλημα από κάποιους ασυνείδητους, οι οποίοι κόβουν τα δέντρα (πεύκα) για προσωπική τους θέρμανση.
                Όπως καλά γνωρίζεται η μόνη πηγή οξυγόνου που είναι κοντά στην πόλη μας είναι το άλσος της Σπιάντζας. Το φυλάμε όλο το χρόνο και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες σαν κόρη οφθαλμού. Η υπηρεσία σας όμως παρόλα τα έγγραφα που έχουμε στείλει δεν έχει δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον.
                Σας καλούμε για μια ακόμα φορά στο αλσύλλιο, για να δείτε και εσείς από κοντά την πρόσφατη κοπή των δέντρων καθ’ όλο το μήκος του αλσυλλίου και να μεριμνήσετε για την επιδιόρθωση της περίφραξης η οποία σε πολλά σημεία έχει υποχωρήσει καθώς και για την τοποθέτηση μιας πόρτας εισόδου για να μπορεί να ελέγχεται από την υπηρεσία σας η παράνομη και εγκληματική κοπή των δέντρων.
                                Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

                                                    Για το Δ.Σ.
                                                     Ο πρόεδρος

                                            Κων/νος Αθανασόπουλος



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ
ΚΑΝΑΡΗ 7 ΠΥΡΓΟΣ Τ.Κ. 27100
ΤΗΛ 6977991599
ΠΥΡΓΟΣ 21/1/2011
                                                                                                                Αριθμ. Πρωτ. 11

ΠΡΟΣ Δήμαρχο Πύργου
Αγαπητέ Δήμαρχε,
το Δ.Σ. του Συλλόγου οικιστών Σπιάντζας σας ενημερώνει ότι στο αλσύλλιο της Σπιάντζας διαπράττεται ένα μεγάλο έγκλημα από κάποιους ασυνείδητους, οι οποίοι κόβουν τα δέντρα (πεύκα) για προσωπική τους θέρμανση.
    Έχουμε ενημερώσει και το Δασάρχη επανελημένα και δεν έχουμε δει κάποιο ενδιαφέρον.
     Όπως καλά γνωρίζεται η μόνη πηγή οξυγόνου που είναι κοντά στην πόλη μας είναι το άλσος της Σπιάντζας, το οποίο πέρα της κοπής των δέντρων έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο μαζί με την είσοδο της Σπιάντζας.
     Με την ευαισθησία που σας διακρίνει, και γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεται, θα θέλαμε να ζητήσουμε τον καθαρισμό της εισόδου της Σπιάντζας, να φραχθεί στο σημείο που πετάνε τα σκουπίδια και τα μπάζα, όπως εσείς είχατε δώσει εντολή αλλά δεν έγινε ποτέ και την τοποθέτηση μιας πόρτας στην είσοδο του .αλσυλλίου.
     Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν, ελπίζουμε πως θα γίνει δεκτό το αίτημά μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
                                Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

                                                 Για το Δ.Σ.
                                                 Ο πρόεδρος

                                        Κων/νος Αθανασόπουλος






ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ
ΚΑΝΑΡΗ 7 ΠΥΡΓΟΣ Τ.Κ. 27100
ΤΗΛ 6977991599
             
                         ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ
ΠΡΟΣ Εισαγγελέα Πρωτοδικών ΗΛΕΙΑΣ
Δασάρχη Πύργου
Δήμαρχο Πύργου

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου οικιστών Σπιάντζας διαμαρτύρονται έντονα για το μεγάλο έγκλημα που διαπράττεται στο αλσύλλιο της Σπιάντζας από κάποιους ασυνείδητους, οι οποίοι κόβουν τα δέντρα (πεύκα) για προσωπική τους θέρμανση.
   Αγαπητοί κύριοι όπως καλά γνωρίζεται η μόνη πηγή οξυγόνου που είναι κοντά στην πόλη μας είναι το άλσύλλιο της Σπιάντζας. Το φυλάμε όλο το χρόνο και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες σαν κόρη οφθαλμού, χωρίς τη βοήθεια κανενός.
    Λόγω της υποχώρηση  της περίφραξης σε πολλά σημεία καθώς και της έλλειψης πόρτας εισόδου κάποιοι ασυνείδητοι κόβουν τα δέντρα και τα χρησιμοποιούν για τα τζάκια τους.
    Ζητάμε λοιπόν από τους υπεύθυνους να μεριμνήσουν για τα παραπάνω καθώς και για την συνεχή περιφρούρηση του αλσυλλίου διότι παρ όλες τις διαμαρτυρίες που έχουμε πραγματοποιήσει δεν μας έχει ακούσει κανείς.

                                              Για το Δ.Σ.
                                               Ο πρόεδρος

                                      Κων/νος Αθανασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: