Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

Για ακόμα μια φορά ο Σύλλογος  Οικιστών Σπιάντζας έστειλε επιστολή τόσο στο Δήμαρχο όσο και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο αλλά και το τμήμα προγραμματισμού του δήμου για το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή με τα επιθετικά αδέσποτα.

 Αφορμή για να σταλεί αυτή η επιστολή είναι ότι στις 23 Μαρτίου 2023 το μεσημέρι σημειώθηκε ακόμα μία επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στη Σπιάτζα. Αυτή τη φορά επιτέθηκαν σε μάνα η οποία έκανε βόλτα μαζί με το 2χρονο παιδί της.

Το συμβάν έγινε στο κέντρο του οικισμού το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαρτίου όπου η  μάνα και το  μικρό παιδί της, έζησαν εφιαλτικές στιγμές  όταν ξαφνικά δέχτηκαν την επίθεση από τα σκυλιά.

Η γυναίκα μπήκε μπροστά και κατάφερε να αποτρέψει τον κίνδυνο για το παιδί της. Η ίδια όμως δέχτηκε δαγκωνιά στο πόδι και χρειάστηκε να πάει  σε εφημερεύον φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες .

Για καλή τους τύχη εκείνη την ώρα λίγα μέτρα πίσω τους έρχονταν ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού ο οποίος επενέβη και γλίτωσαν τα χειρότερα.

Ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάντζας ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα εισακουστεί από τους αρμόδιους φορείς και θα λυθεί το χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή.




Δεν υπάρχουν σχόλια: