Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

"ΟΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ" ΣΤΗΝ ΣΠΙΑΤΖΑ

Ολοκληρώθηκαν το ξημέρωμα της Πέμπτης τα

διήμερα γυρίσματα , που έγιναν στη Σπιάτζα, της νέας ταινίας του βραβευμένου με "Χρυσό Φοίνικα" σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου, με τίτλο “Our Wildest Days (Οι πιο άγριες ημέρες μας)”.


Το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου 2023, στην παραλία της Σπιάτζας, στήθηκε ένα πολύ ιδιαίτερο γαμήλιο γλέντι, πάνω στην χρυσή αμμουδιά. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος, επέλεξε την περιοχή για μερικές από τις πιο σημαντικές σκηνές της νέας – και πρώτης του – μεγάλου μήκους ταινίας, .

Το παρόν έδωσε και ο Κωστής Μαραβέγιας, ως


τραγουδιστής στο τραπέζι του γάμου που "στήθηκε" στην παραλία βάση του σεναρίου με μια εντυπωσιακή σκηνή γάμου, και γαμήλιου γλεντιού, που τα είχε όλα.

Τραπέζια γεμάτα εδέσματα και ποτά με πολυμελή ορχήστρα.


Αξιοσημείωτο είναι ότι για δύο ημέρες η Σπιάτζα "μεταμορφώθηκε" σε κινηματογραφικό πλατό με πάνω από 50 άτομα μέλη της παραγωγής και ως βοηθητικοί ηθοποιοί πολλοί κάτοικοι της περιοχής,  οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της παραγωγής και δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία που αποκόμισαν.


Επιπλέον, το «λιθαράκι» τους στα απαιτητικά γυρίσματα έβαλαν και είκοσι ερασιτέχνες ηθοποιοί από την «Ομάδα Τέχνης Δούρειος Ίππος». άλλους τόσους κομπάρσους από την περιοχή. 

 Η πλοκή της ταινίας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο, ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που εγκαταλείπει τη δυσλειτουργική οικογένειά της για να ενταχθεί σε μια ομάδα ρομαντικών τύπων, με φόντο, μια κατεστραμμένη Ελλάδα.

Η ταινία αναμένεται να βγεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια: